Elfi Van Herweghe

Ik ben in 1998 afgestudeerd. Na mijn studies kreeg ik de kans om ervaring op te doen in een groepspraktijk.  Van hieruit groeide de motivatie om een eigen praktijk op te starten.  Ik volg regelmatig bijscholingen en cursussen om zo up-to-date te blijven over de nieuwste ontwikkelingen en behandelingsmethoden binnen het logopedische werkveld.

Ik heb me gespecialiseerd in leerproblemen, spraak- en taalproblemen, neurogene stoornissen. 

Typ10 instructeur

OMFT therapeut

Lid van de Vlaamse Vereniging voor Logopedisten.

Heleen Pieters

In 2016 studeerde ik af als audiologe aan de Universiteit Gent. Door mijn passie voor spraak, taal en kinderen koos ik ervoor om nog logopedie bij te studeren. In 2018 behaalde ik mijn diploma logopedie aan de Hogeschool Gent. Ik deed tijdens mijn stages ervaring op bij kinderen met leer-, spraak- en taalstoornissen en dit zowel in een zelfstandige praktijk als in het buitengewoon onderwijs. Aangezien deze disciplines me heel erg interesseren, blijf ik me hierin graag verder verdiepen door het volgen van bijscholingen en cursussen.

Lid van de Vlaamse Vereniging voor Logopedisten.

Sharon Reyné

In 2018 ben ik afgestudeerd als logopediste aan de Universiteit Gent. Tijdens mijn stages deed ik ervaring op bij zowel kinderen met spraak-, taal- en leerstoornissen als bij volwassen met spraak-, taal- en gehoorstoornissen. Momenteel volg ik ook in avondtraject de opleiding ‘Buitengewoon Onderwijs’ op de Artevelde Hogeschool te Gent, waarbij ik extra ervaring opdoe in het begeleiden en ondersteunen van kinderen met specifieke onderwijsbehoeften. Ik blijf me graag bijscholen om zo de meest effectieve logopedische therapie aan te bieden.

Lid van de Vlaamse Vereniging voor Logopedisten.

Logo.png

© 2015 

 

created with Wix.com

Contact:

+32 474 45 99 26

elfivanherweghe@telenet.be

Landegemdorp 1 bus 3

9850 Landegem